معرفی ایمپلنت دندان نئودنت

بررسی و معرفی ایمپلنت دندان نئودنت

در ادامه این مطلب از سایت دکتر سید حمید رضویان بهترین دندانپزشک اصفهان به معرفی ایمپلنت دندان نئودنت میپردازیم. ایمپلنت نئودنت ( neodent ) یک ایمپلنت سوئیس برزیلی است که در سال ۱۹۹۳ تاسیس شد و در سال ۲۰۱۵ این شرکت توسط نئودنت خریداری شد و در نهایت این ایمپلنت در سال ۱۳۹۶ وارد ایران شد و دارای گواهینامه CE، FDA، ISO است.

پس از خرید شرکت نئودنت توسط گروه اشترومن در سراسر جهان اعتبار کمپانی نئودنت افزایش یافت. به این ایمپلنت برزیلی سوئیسی نیز گفته می‌شود. در حال حاضر این نوع ایمپلنت در بیشتر از ۸۰ کشور جهان قابل‌دسترسی است. در هر سال بیشتر از سه میلیون ایمپلنت توسط کمپانی نئودنت به بازار عرضه می‌شود.

اکنون انجام ایمپلنت نئودنت برای مردم مقرون به‌صرفه است و در عین حال نرخ بقای بالایی دارد. ساده‌ترین پروسه در کمترین زمان با پایین‌ترین هزینه در کاشت ایمپلنت نئودنت یافت می‌شود. گرند مورس یکی از سیستم‌هایی است که توسط نئودنت ارائه می‌شود و در کشور ایران بسیار کاربرد دارد. طیف گسترده‌ای از ایمپلنت‌های مختلف توسط نئودنت عرضه می‌شود که کیس‌های درمانی مختلفی را پوشش می‌دهد. ضمانت مادام‌العمر محصولات نئودنت از مزیت‌های این برند است

معرفی ایمپلنت نئودنت

ساخت ایمپلنت‌های تیتانیومی با قیمت کمتر نخستین ‌بار توسط ایمپلنت نئودنت اتفاق افتاد. در نظر داشته باشید که فلز تیتانیوم احتمال بروز حساسیت بسیار پایینی دارد و این به دلیل سازگاری زیستی بالا در فلز تیتانیوم می‌باشد. به سبب ویژگی بیان شده استفاده از تیتانیوم یا آلیاژ تیتانیوم توسط بیشتر شرکت‌‌های سازنده ایمپلنت انجام می‌شود. عرضه ایمپلنت‌هایی که مقرون به‌صرفه بوده و در عین حال مستحکم باشد از اهداف نئودنت می‌باشد. این ایمپلنت پایه‌هایی از جنس تیتانیوم دارد و تکنولوژی جدید آکوا در آن به کار رفته است. از طریق این تکنولوژی خاص ترشوندگی ایمپلنت در سطح میکروسکوپی اتفاق می‌افتد. توجه کنید که یک ایمپلنت نئودنت با‌کیفیت شامل نوع‌های مختلفی است. این ایمپلنت به دلیل تنوع بالا بیشتر نیازهای بیماران را مرتفع می‌کند.

خط کاشت مورس مخروطی، یک نمونه ایمپلنت نئودنت است.

به دلیل روند درمانی راحت‌تر در این نوع از ایمپلنت خطای شکست کمتری وجود دارد. پروتکل‌های دریلینگ کوتاه‌تری در این ایمپلنت یافت می‌شود. مداوای بهتر‌تری توسط این نوع از ایمپلنت نئودنت انجام می‌گیرد. دقت این سیستم به دلیل پشتیبانی از جراحی دیجیتال هدایت‌شده جدید، بیشتر شده است. حفظ استخوان کریستال و ایجاد یک مهر و موم باکتریایی به دلیل جنبه اتصال آن، اتفاق افتاده.

مزایا و معایب ایمپلنت دندان دیو | بهترین دندانپزشک اصفهان | دکتر سید حمید رضویان

نوع دیگر ایمپلنت نئودنت لاین ایمپلنت Facility است.

در دهان با فضاهای ترمیمی محدود و باریک به طور خاص از این ایمپلنت استفاده می‌شود. به دلیل پایداری بالا و مناسب بودن آن برای اکثر استخوان‌ها ایمپلنت بسیار راحتی است. از انواع دیگر ایمپلنت نئودنت WS تیتامکس کورتیکال را می‌توان نام برد. در مواردی که کاهش میزان استخوان فک به دنبال کشیدن دندان اتفاق افتاده مناسب است. در این نوع ایمپلنت نیازی به انجام پیوند استخوان برای بیمار نیست و درمان اضافه در این روش وجود ندارد.

فیکسچر‌ ایمپلنت نئودنت

در ایمپلنت‌های دندانی انواع مختلفی از فیکسچر‌ها وجود دارد. در ایمپلنت نئودنت نیز فیکسچر‌های متفاوتی به کار رفته است. سه خط تولید مختلف در نئودنت، انواع فیکسچرها را تولید می‌کنند. سری خاصی از فیکسچر‌های نئودنت Grand Morse یا GM می‌باشد. این نوع از فیکسچرها نتیجه دو دهه فعالیت شرکت نئودنت در زمینه ایمپلنت و دندان‌پزشکی است. در سیستم‌های GM سطوح توسعه‌یافته SLA به کار رفته است که به آن آکوا گفته می‌شود و از ثبات و طول عمر بالایی برخوردار است.

ویژگی آب‌دوست یا هیدروفیل در سطح آکوا سبب پایداری زیاد آن شده است و باعث شده در استفاده با استخوان‌های نرم نیز به‌خوبی عمل کند. در سیستم ایمپلنتی GM فیکسچرها به دو شکل سطح NeoPoros و یا سطح NeoPoros ارائه می‌شوند و با پوششی که به آن آکوا گفته می‌شود. سطح NeoPoros در تمام فیکسچرهای GM وجود دارد. سیستم GM در ایمپلنت نئودنت در سه سطح طراحی شده است. اولین سطح این سیستم Helix می‌باشد که برای تمام استخوان‌ها مناسب است. سطح دیگر در سیستم ایمپلنتی GM درایو یا Drive نام دارد. برای فرش ساکت‌ها و استخوان‌های تایپ III و IV از این سطح استفاده می‌شود.

سطح سوم در GM همان Titamax بوده که برای استخوان‌های تایپ I و II و اطراف بن گرفت شده، مثل بن بلاک‌ها مناسب است. از دیگر فیکسچرهای ایمپلنت نئودنت Cone Morse می‌باشد. اثربخشی استثنایی و قابلیت اطمینان بالا باعث شده این سیستم ایمپلنت نئودنت به‌عنوان یک شاهکار معرفی شود. فیکسچر Zygoma GM از دیگر فیکسچر‌های این ایمپلنت است که برای بیمارانی که با مشکلات آتروفی فک درگیر هستند در نظر گرفته شده است. در ایمپلنت نئودنت فیکسچر Zi که کاملا غیرفلزی است نیز استفاده می‌شود و برای کسانی که به فلز حساسیت دارند مناسب است.

صفحه اینستاگرام دکتر سید حمید رضویان بهترین دندانپزشک اصفهان


مطالب پیشنهادی برای مطالعه بیشتر :

راه های توقف پوسیدگی دندان

روش های مختلف عصب کشی دندان

مزایا و معایب ایمپلنت دندان دیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *