بررسی عادتهای خوب برای حفظ سلامت دندان ها
همه ما انسان هستیم و ممکن است هرازگاهی خود را گرفتار این عادات بد کنیم. ترک عادات بد نیز کار دشواری است. با عادات خوب زیر می توانید دندان های خود را تقویت کنید. شما می توانید با جایگزین نمودن این عادات، آسیب به دندان ها و مشکلات دهان و دندان را به تدریج از بین ببرید. همراه باشید با دکتر سید حمید رضویان متخصص دندانپزشک اصفهان تا بیشتر در مورد عادتهای خوب برای حفظ سلامت دندان ها بخوانیم.
این مطلب را نیز مطالعه کنید : عوامل بروز سندروم ترک دندان
روش صحیح مسواک زدن
شما باید همیشه و به طور مرتب مسواک بزنید و نه به صورت تهاجمی. مسواک زدن دو بار در روز باعث از بین رفتن پلاک ها و تمیز نگه داشتن دندان ها می شود. با این حال این امر با استفاده از تکنیک مناسب می تواند موثر باشد. سعی کنید از مسواک هایی با برس نرم بهره برده و به مدت دو تا سه دقیقه با حرکات دایره ای و به آرامی مسواک بزنید. همچنین برای جلوگیری از آسیب به دندان ها و لثه ها، از مسواک زدن بیش از حد خودداری کنید. فراموش نکنید زمانی که دندان ها به شدت فرسایش پیدا کنند، می توانند دچار حساسیت و مشکلات بعدی شوند.
ترک سیگار
سیگار کشیدن به جز آسیب به دندان ها می تواند به سیستم ایمنی بدن نیز صدمه وارد کند و توانایی بهبود بافت ها را به تأخیر بیندازد. مثلا افراد سیگاری پس از انجام جراحی دندان، سرعت کندی را در بهبودی زخم خود تجربه می کنند. علاوه بر این، سیگار کشیدن می تواند یک عامل خطر قابل توجه برای بیماری های لثه و بوی بد دهان باشد.
رژیم غذایی سالم و متعادل
غذاهایی که می خوریم هم در سلامت عمومی و هم در سلامت دهان و دندان نقش مهمی را ایفا می کنند. سعی کنید حتما غذاهای سالم مانند آجیل، پنیر، میوه ها، سبزیجات و مرغ را در رژیم غذایی خود بگنجانید زیرا برای سلامتی دهان و دندان شما بسیار مفید هستند. به عنوان مثال، پنیر غدد بزاقی را تحریک می کند تا تولید بزاق را افزایش داده و به شما در خنثی سازی اسید در دهان کمک کند.
راه های ارتباطی با دکتر سید حمید رضویان
مطالب پیشنهادی :
عوامل خطرزا در پوسیدگی دندان
روش های جلوگیری پوسیدگی دندان
نشانه های سندروم ترک دندان چیست؟