تاثیر سن در ایمپلنت دندان

تاثیر سن در ایمپلنت دندان چیست؟

زمانی که دندان فرد به صورت کامل از بین می رود و پر کردن آن دندان امکان پذیر نباشد، بهترین گزینه درمان استفاده از ایمپلنت دندان است. که در این روش پایه ای تیتانیومی روی استخوان فک متصل می گردد. این اتصال با جراحی انجام می شود و این امکان را فراهم می کند که تاج دندان روی آن قرار بگیرد. یکی از مهم ترین عوامل در ایمپلنت شرایط سنی می باشد. ما در این نوشتار از سایت دکتر سید حمید رضویان متخصص دندانپزشک اصفهان  تلاش می کنیم به بررسی تاثیر سن در ایمپلنت دندان بپردازیم. تا پایان همراه ما باشید.

محدودیت های سنی کاشت ایمپلنت دندان

تاثیر سن در ایمپلنت دندان : برای انجام ایمپلنت دندان باید تا سن ۱۸ سالگی صبر کنید تا اسکلت صورت بتواند کاملا شکل بگیرد. اگر سن پایین باشد می توانید برای تک دندان از ایمپلنت استفاده کنید. اما پروتز ایمپلنت باید بعد از ۱۸ سالگی تعویض شود تا اندازه طبیعی آن با دندان های دیگر تناسب و هماهنگی داشته باشد. اسکلت انسان تا سن تقریبا ۳۰ سال فشرده می شود و پس از آن کم کم از دست دادن استخوان لثه آغاز می شود. تراکم مواد معدنی استخوان بیشتر در سنین ۲۵ تا ۳۰ سالگی دیده می شود.بعد از سن بلوغ، هر سنی برای کاشت ایمپلنت دندان مناسب می باشد. امروز علم پزشکی بسیار پیشرفت کرده است و زندگی برای افرادی که سن بالایی دارند آسان تر می باشد. تحقیقات نشان می دهد نتیجه ایمپلنت برای افرادی که بالای ۸۰ سال سن دارند، موفقیت آمیز بوده است.

مطالعه بیشتر : مقایسه دنتور با ایمپلنت برای سالمندان

دندانپزشکان متخصص، باتجربه و ماهر کاشت ایمپلنت را به این افراد پیشنهاد می کنند. زیرا استفاده از دندان مصنوعی باعث می شود استخوان لثه تحلیل رود.

کاشت ایمپلنت دندان جزو شیوه های درمانی محسوب می شود که هیچ گونه محدودیت سنی ندارد و برای تمام سنین قابل انجام است. اما افرادی که کمتر از ۱۸ سال سن دارند بهتر است برای کاشت ایمپلنت عجله نکنند. در حقیقت معیارهایی مثل سلامت شخص، استحکام استخوان و تراکم استخوان در انجام ایمپلنت اهمیت دارند. وقتی فرد در سنین رشد قرار دارد انجام ایمپلنت برای او ممکن می باشد، اما باید حتما توجه کند که با رشد فک، ایمپلنت و تاج دندان نسبت به دیگر دندان ها کوتاه تر می شود. به همین خاطر به ایمپلنت مجدد نیاز است.

 

تاثیر ایمپلنت دندان بر زیبایی چهره | بهترین دندانپزشک اصفهان

میزان موفقیت ایمپلنت برای افراد کهنسال

یکی از نکات مثبتی که ایمپلنت دندان دارد میزان موفقیت بالای آن برای افراد کهنسال می باشد. این شیوه درمانی برای کسانی که مسن و میانسال هستند موثر می باشد. کاشت ایمپلنت روشی بسیار بی خطر برای افراد میانسال و مسن می باشد. به همین خاطر دندانپزشک متخصص به افراد مسن توصیه می کند که به جای دندان مصنوعی از ایمپلنت استفاده کنند. استخوان لثه و فک از لحاظ پذیرش ایمپلنت در سن بالا درگیر مشکل نمی شوند. به همین دلیل ایمپلنت دندان چون یک دندان دائمی و همیشگی ایجاد می کند، طرفداران زیادی دارد. اگر فردی را می شناسید که مشکل لثه و دندان دارد، نگران نباشید. زیرا این فرد می تواند درمان هایی مثل لیفت سینوس، پیوند لثه و استخوان را انجام دهد.

موارد قابل توجه جهت کاشت ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت دندان در کسانی که از سلامت کامل برخوردار هستند بسیار مناسب می باشد. مشکلاتی مانند دندان قروچه ،فشار دادن دندان ها، سکته قلبی، بیماری کلیه، نرمی استخوان و دریچه مصنوعی قلب میزان موفقیت کاشت ایمپلنت را تا حد زیادی کاهش می دهد. به همین خاطر اگر یکی از این مشکلات را دارید حتما با دندانپزشک متخصص اصفهان مشورت نمایید. زیرا میزان تراکم استخوان برای ثبات ایمپلنت از اهمیت بالایی برخوردار است.

یکی از نکات مهم که باید در ایمپلنت دندان به آن توجه داشته باشید مصرف نکردن مشروبات الکلی و سیگار است. زیرا مواد موجود در سیگار و الکل از ایجاد ایمپلنت جلوگیری می کنند. همچنین موجب بروز واکنش های منفی می شود و در طول درمان باید حتما از مصرف آن ها پرهیز کنید. امروزه تنها گروهی که برای کاشت ایمپلنت دندان مناسب نیستند، بیمارانی هستند که درگیر ضعف سیستم ایمنی هستند. به طور مثال بیمارانی که رادیوتراپی دارند، به مدت ۲ سال نباید کاشت ایمپلنت را انجام دهند. علاوه بر این کسانی که اعتیاد دارند، نمی توانند کاشت ایمپلنت انجام دهند. بنابراین کسی کاندیدای مناسب ایمپلنت است که لثه های سالم داشته باشد و از تراکم کافی استخوان برخوردار باشد.

افرادی هستند که استخوان فک خود را از دست داده اند می توانند کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهند. اما قبل از آن باید استخوان فک به خوبی بازسازی شود. به همین دلیل کشیدن نخ دندان را فراموش نکنید.

چه کسانی برای کاشت ایمپلنت مناسب نیستند؟

  •  خانم هایی که باردار هستند.
  •  افرادی که اعتیاد دارند.
  •  کسانی که از داروهای خاصی مثل کورتون و استروئید استفاده می کنند.
  •  کسانی که دندان قروچه دارند مناسب کاشت ایمپلنت نیستند.
  •  کسانی که درگیر بیماری های مزمن مثل هموفیلی و دیابت هستند مناسب کاشت ایمپلنت نیستند.

دندانپزشک متخصص قبل از اینکه به کاشت ایمپلنت دندان بپردازد از بیمار اطلاعاتی می گیرد. همچنین عکس های رادیوگرافی و سی تی اسکن برای بیمار حتما باید انجام شود. دندانپزشک متخصص با توجه به وضعیت بدنی و تراکم استخوانی فک بیمار تشخیص می دهد که این فرد برای کاشت ایمپلنت مناسب است یا خیر.

 


مطالب پیشنهادی :

بروساژ دندان

نکاتی پیرامون ایمپلنت دندان

درمان حفره خشک ( درای ساکت )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *