تاثیر تجربه دندانپزشک متخصص بر نتیجه ایمپلنت

تاثیر تجربه دندانپزشک متخصص بر نتیجه ایمپلنت دندان چیست؟

برای اینکه بهترین نتیجه را از ایمپلنت دندان بگیرید باید حتما بهترین دندانپزشک متخصص را انتخاب نمایید. زیرا کاشت ایمپلنت از اهمیت بالایی برخوردار است.در ادامه مقاله از سایت دکتر سید حمید رضویان متخصص دندانپزشک اصفهان به تاثیر تجربه دندانپزشک متخصص بر نتیجه ایمپلنت ،دلایل شکست در کاشت ایمپلنت و مراقبت های لازم بعد از ایمپلنت دندان خواهیم پرداخت. جراحی ایمپلنت پروسه پیچیده ای است که در آن دهان و دندان درگیر می شوند. اصلی ترین ویژگی که یک متخصص کاشت ایمپلنت باید داشته باشد گواهینامه و مجوز می باشد.

موفقیت ایمپلنت دندان در چه کسانی بالاتر است؟

طبق تحقیقات ایمپلنت دندان یکی از مهم ترین شیوه های دندانپزشکی برای جایگزین نمودن دندان از دست رفته می باشد. در طی ۵ یا ۶ سال گذشته میزان موفقیت کاشت ایمپلنت بیش از ۹۰ درصد بوده است. درصد موفقیت برای ایمپلنت های دندان در فک بالا کمتر می باشد. زیرا تراکم استخوان در این فک از فک پایین کمتر است. به همین خاطر جراحی فک بالا کمی سخت تر می باشد.

توجه داشته باشید افرادی که تمام شرایط زیر را دارند؛ میزان موفقیت ایمپلنت دندان در آنها بالاتر می باشد:

  •  کسانی که لثه های سالمی دارند.
  •  افرادی که از سلامتی کامل برخوردار هستند.
  •  کسانی که تراکم استخوان هایشان کافی می باشد.
  •  افرادی که به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت می دهند.

مطالعه بیشتر : جرمگیری دندان

دلایل شکست در کاشت ایمپلنت

جایگذاری نادرست ایمپلنت ها:

به یاد داشته باشید اگر کاشت ایمپلنت درست انجام نشود. پروسه متصل شدن به استخوان فک به صورت صحیح صورت نمی گیرد و در نتیجه پایه ایمپلنت لق می شود و می افتد.

شکستن ایمپلنت دندان:

اغلب اوقات امکان دارد ایمپلنت ها بشکنند یا ترک بردارند. این موارد در اثر فشار بیش از اندازه تاج دندان مصنوعی روی ایمپلنت ها ایجاد می شوند.

مصرف دخانیات:

سیگار کشیدن باعث می شود توانایی بدن برای برطرف شدن جراحت ها کاهش یابد و جریان خون به نقاطی که زخم شده نمی رسد. بنابراین پروسه متصل شدن ایمپلنت به استخوان فک خیلی سخت انجام می شود.

مزیت های دندانپزشکی میکروسکوپی | بهترین دندانپزشک اصفهان

مراقبت های لازم بعد از ایمپلنت دندان

شما باید بعد از ایمپلنت دندان مراقبت های لازم را انجام دهید. این مراقبت ها عبارتند از :

  • تا وقتی که تاثیر بی حسی از بین نرفته است چیزی میل نکنید.
  • شما می توانید تنها ۲۴ ساعت نوشیدنی های خنک مصرف کنید. لازم به ذکر است بدانید باید مایعات زیاد نوش جان کنید.
  • از مصرف نوشیدنی های داغ، غذاهای تند و مصرف الکل اجتناب کنید.
  • از مصرف غذا در نقاط کاشت ایمپلنت اجتناب کنید و سعی کنید تا چند روز فقط غذاهای نرم میل کنید.
  • از مصرف میوه هایی که هسته دارند اجتناب کنید زیرا موجب عفونت می شوند.
  • شما می توانید بعد از یک هفته تا ده روز برنامه غذایی مانند قبل داشته باشید.
  • امکان دارد چند روز پس از کاشت ایمپلنت دندان غذا خوردن دشوار باشد. به همین خاطر سعی کنید غذاهای مفید میل کنید تا سریع تر بهبود پیدا کنید.

دوره نقاهت کاشت ایمپلنت دندان

دوره نقاهت کاشت ایمپلنت دندان به شرایط بیمار وابسته است. زیرا وضعیت سلامت عمومی شخص، سن و تعداد ایمپلنت ها بر طول دوره بهبودی اثر می گذارند. به یاد داشته باشید ۶ تا ۱۰ ماه زمان نیاز است تا استخوان رشد کند و به ایمپلنت متصل شود. پس از آن نوبت اتصال روکش دندان می باشد.

راه های ارتباطی با دکتر سید حمید رضویان 

وضعیت دندان های فرد متقاضی ایمپلنت

خوب است بدانید کسی که متقاضی ایمپلنت است اگر با کمبود استخوان مواجه شود باز هم می تواند کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهد. این فرد می تواند با اضافه کردن مواد تحریک کننده رشد استخوان به بهبود شرایط خود کمک نماید. انواع متنوع ایمپلنت و پروتزهای ثابت بر پایه ایمپلنت نیز وجود دارند که این شخص می تواند با توجه به شرایط از آنها استفاده کند.

گاهی اوقات شخص دندان عفونی و پوسیده در دهان دارد و می خواهد کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهد. این وضعیت ممکن است یک یا چند جلسه طول بکشد و این مورد به بیمار بستگی دارد. از لحاظ جراحی کار دشواری می باشد و هزینه زیادی دارد. لثه و استخوان خالی که برای کاشت آماده است. فرآیندی راحت است که هزینه کمی دارد. اغلب دندانپزشکان پیشنهاد می کنند که اول باید دندان های پوسیده ترمیم شوند و بعد از چند هفته بیمار کاشت ایمپلنت را انجام دهد. بیمار ممکن است دندان ها را بکشد و پس از چند هفته برای کاشت ایمپلنت به متخصص دندانپزشک مراجعه نماید.

این شخص ممکن است درگیر مشکلات زیر شود:

  • بیمار درگیر عمل جراحی می شود و استرس های فراوانی را تحمل می کند.
  • طول دوره درمان حداقل سه ماه طول می کشد به همین علت بسیار طولانی می شود.
  • استخوان فک و لثه در قسمتی که دندان کشیده شده تحلیل می روند و بسیار نازک می شوند. به همین خاطر دندانپزشک از ایمپلنت های کوتاه تر و نازک تر استفاده می کند و در طولانی مدت ایمپلنت ها لق می شوند.

 


مطالب پیشنهادی :

راه های مراقبت و درمان مینای دندان

بررسی جراحی لثه پریو ( periodontics )

روش های حفظ بهداشت دندانها به صورت طبیعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *