باورهای نادرست در مورد ارتودنسی | بخش ۲

بررسی باورهای نادرست در مورد ارتودنسی

در نوشته قبل تعدادی از باورهای غلط در مورد ارتودنسی رامورد بررسی قرار دادایم، در نوشته ای که امروز در سایت دکتر رضویان متخصص دندانپزشک اصفهان برای شما همراهان گرامی منتشر شده است. به بررسی باورهای نادرست در مورد ارتودنسی خواهیم پرداخت. تا پایان همراه ما باشید.

همه ارائه دهندگان براکت متخصص ارتودنسی هستند

این باورِ رایج در مورد ارتودنسی درست نبوده و نمی توان گفت هر کسی که این نوع خدمات را ارائه می دهد حتما یک متخصص ارتودنسی است. در حالی که برخی از دندانپزشکان عمومی ممکن است ارتودنسی را ارائه دهند، اما تنها یک متخصص که سال­های اضاف این رشته را آموزش دیده است از مهارت های کافی برای ارائه درمان مورد نیاز شما برخوردار می باشد. به خاطر داشته باشید که استفاده از میانبرها در مورد بهداشت دهان و دندان می تواند به لبخند و سلامتی شما آسیب برساند.

با داشتن براکت خوردن هر نوع غذا ممنوع است

واقعیت این است که با داشتن بریس شما هنوز هم می توانید از غذاهای مورد علاقه خود لذت ببرید. تمام آنچه که لازم است، کمی مراقبت بیشتر در مورد غذاهای سفت یا ترد است مانند خرد کردن سیب به قطعات کوچکتر و یا جدا کردن گوشت از استخوان قبل از مصرف. هر چند باید از مواد غذایی چسبناک خودداری کنید.

این مطلب را نیز مطالعه کنید : اشتباهات رایج در مورد ارتودنسی | بخش ۱

ارتودنتیست ها فقط درمان های فلزی ارائه می دهند

ارتودنتیست ها ابزارها و گزینه های مختلفی برای مرتب کردن دندان های شما دارند و می توانند بهترین نوع آن را متناسب با شرایط شما توصیه کنند. در حالی که آنها براکت های فلزی را در میان ابزارهای خود دارند می توانند همچنین به وسایل ثابت یا متحرک دیگر نیز دسترسی داشته باشند. به طور کلی یک متخصص ارتودنسی می تواند دستگاهی را برای شما انتخاب کند که بهترین نتیجه را برای پرونده شما به همراه داشته باشد.

ایجاد تداخل در وسایل الکتریکی توسط براکت ها

تداخلِ براکت ها با دستگاه های الکترونیکی نیز یکی از باورهای رایج غلط در مورد ارتودنسی است. اما این اشتباه بوده و قرار نیست مانند سیگنال های رادیویی، بریس شما سیگنال های منتقل شده توسط هر یک از دستگاه های الکترونیکی، از دستگاه پخش کننده MP3 گرفته تا تلویزیون یا رایانه را ارائه دهد. از این رو لازم نیست نگران باشید.

باورهای نادرست در مورد ارتودنسی | بهترین دندانپزشک اصفهان

برای درمان ارتودنسی نیازی به مراجعه به مطب نیست

عدم مراجعه به مطب طی زمانی که براکت دارید نیز یک باور رایج غلط در مورد ارتودنسی است. از آنجایی که سلامت دندان های شما مهمتر از زیبایی آن است، یک ارتودنتیست واجد شرایط باید پیشرفت دندان های شما را در طول دوره درمان کنترل کند تا مطمئن شود که برنامه درمانی شما به درستی ادامه دارد.

کودکان تا زمان رشد دندان دائمی نمیتوانند ارتودنسی کنند

اگرچه درمان زودهنگام ارتودنسی برای همه بچه ها مورد نیاز خواهد بود، اما مراجعه کودک به یک متخصص ارتودنسی در سنین میان هفت تا ده سال به ارتودنتیست این فرصت می دهد تا تراز دندان ها و فک های کودک شما را ارزیابی کند و تعیین نماید که او برای درمان چه زمانی مراجعه کند.

براکت ها برای اینکه به خوبی عمل کنند باید محکم باشند

گاهی اوقات پای اصطلاح محکم کردن بریس های شما در طول درمان به میان می آیند اما این موضوع همیشگی نبوده و آنها نباید لزوما محکم باشند تا دندان هایتان جابجا شوند.

تعویض سیم براکت در هر مراجعه به متخصص ارتودنسی

این که در هر مراجعه باید سیم بریس تعویض شود یکی از باورهای غلط دیگر در مورد ارتودنسی است. قرارهای شما صرفا برای ارزیابی پیشرفت شما و ایجاد هرگونه تغییر در روش درمانی برای کمک به آن است. اگر دندان های شما همان گونه که انتظار می رود حرکت نکرده باشند یا در آستانه پایان درمان هستید، ممکن است متخصص ارتودنسی تصمیم بگیرد که سیم برای چند هفته دیگر باقی بماند.

بهم ریختگی دندان های عقل با ارتودنسی

اگر هم اکنون بریس در دهان دارید و یا قبلا داشته اید، ممکن است. نگران ورود دندان های عقل خود باشید. اما نگران نباشید. زیرا متخصص ارتودنسی به شما خواهد گفت که آیا دهان شما جای دندان های اضافی را دارد یا خیر.

آزار و ناراحتی بوسیله براکت ها

از آنجایی که متخصصین دندانپزشکی و ارتودنسی شرایط شما را درک کرده و می دانند. که دهان شما چقدر حساس است، آنها همچنین درک می کنند. که داشتن بریس روی دندان ها می تواند ناراحت کننده باشد. به همین دلیل صنعت دندانپزشکی اینویزیلاین ها را ارتقا داده است. این بریس های نامرئی هم اکنون در دسترس همه متخصصین و در انواع طرح های مختلف از براکت های لینگوال گرفته تا آنهایی که به رنگ دندان می باشند قرار دارند.

عدم ورزش کردن در زمان درمان ارتودنسی

بسیاری از مردم نیز این باور رایج غلط در مورد ارتودنسی را قبول دارند. اما حقیقت این است تا زمانی که از محافظ دهان برای ورزش ها بخصوص تماسی استفاده می کنید، انجام آنها کاملا ایمن است.

راه های ارتباطی با دکتر سید حمید رضویان 


مطالب پیشنهادی :

چگونگی اجرای ایمپلنت با بیهوشی

مزایای بیهوشی در عمل ایمپلنت دندان

روش های تشخیص اختلالات عملکرد مفصل فکی گیجگاهی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *