معرفی ایمپلنت دیو
ایمپلنت دیو بهعنوان یک ایمپلنت کرهای به سبب کیفیت بالا با محصولات مشابه اروپایی قابل مقایسه میباشد. این ایمپلنت که جزو پنج برند معتبر کره است با توجه به جنس خوبی که دارد از قیمت مناسبی نیز برخوردار است. در ادامه این مطلب از سایت دکتر سید حمید رضویان بهترین دندانپزشک اصفهان مراحل عصب کشی دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.
نمایندگی این برند در کشور ایران با خدمات پس از فروش برای متقاضیان موجود میباشد. برند دیو علاوه بر ساخت ایمپلنت، سایر محصولات دندانپزشکی را نیز تولید میکند. سیستم Dio navi توسط ایمپلنت دیو که یک برند فعال در زمینه دندانپزشکی دیجیتال میباشد ایجاد شده است. برخورداری از مجوزههای FDA و CE جزو ویژگیهای ایمپلنت دیو است. از آنجا که دسترسی به قطعات این نوع ایمپلنت بهراحتی امکانپذیر میباشد کاشت ایمپلنت دیو بهصورت گسترده در کلینیکها و مطبهای دندانپزشکی انجام میگیرد.
طراحی دقیق
در آخرین فناوری به کار رفته در جراحی ایمپلنتها توسط گاید، شبیهسازی سه بعدی در کامپیوتر که به شکل رقمی میباشد اتفاق میافتد. در این سیستم به دلیل طراحی خوبی که دارد درد کم و حداقل نیاز به برش بافت لثه امکانپذیر است. این سیستم مدرن که بسیار دقیق بوده و ایمنی زیادی دارد یک روش با راهنمایی کامپیوتری برای جراحی ایمپلنت میباشد. در این روش نیازی به تهیه قالب از دهان بیمار نبوده و بهراحتی بخش پروتز ایمپلنت را میتوان انجام داد.
آلیاژ مورد استفاده
زیست سازگاری بالا در فلزهایی همچون تیتانیوم سبب شده تا در ساخت ایمپلنت دیو از آن استفاده شود. فلز تیتانیوم که به دلیل ویژگی نامبرده از آن بهوفور در ساخت ایمپلنتهای دندانی استفاده میکنند از گرید یک تا پنج موجود است. به تعدادی که ایمپلنت آبدیده باشد میتوان درجه گرید آنرا تعیین کرد. تیتانیوم ناب که همان گرید یک میباشد یکبار آبدیده است. استفاده از تیتانیوم خالص سبب مستحکم شدن بسیار زیاد ایمپلنت میشود که مقاومت فوقالعادهای نیز دارد. تیتانیوم گرید ۴ به کار رفته در ایمپلنت دیو سبب سازگاری بالای آن با بافت لثه میشود و پیوند آن با استخوان فک بهراحتی صورت میگیرد.
فیکسچر ایمپلنت دیو
فیکسچرهای متفاوتی در ساخت برندهای مختلف ایمپلنت به کار میروند. هر کدام از آنها که بهتر با استخوان فک جوش بخورند سبب بالا رفتن درصد موفقیت درمان میشوند. سطح فیکسچرها در میزان جوش خوردن استخوان با فیکسچر تاثیرگذار هستند. بیشترین فناوری و خلاقیت در ساخت سطح فیکسچرها توسط شرکتهای ایمپلنتسازی صورت میگیرد که نقش مهمی در موفقیت کاشت ایمپلنت دارند. فیکسچر ایمپلنت در دو دسته Bone level و Tissue level قرار میگیرد.
درباره ایمپلنت دیو و انواع فیکسچرهایی که در ساخت این ایمپلنت به کار رفته میتوان گفت سه نوع فیکسچر یا پایه ایمپلنت توسط شرکت دیو تولید شده است. یکی از فیکسچرهای جدید دیو، UF بوده که مفهوم فیکسچر منحصر بهفرد را میرساند. این فیکسچر در سه سیستم extra wide، standard و narrowam عرضه میشود که از نوع استاندارد آن بیشتر استفاده میکنند. بیشتر پزشکان تازهکار و عمومی میتوانند برای راحتی کار خود از دو سیستم دیگر بهرهمند شوند.
به طور کلی سیستم UF از طراحی پلتفرم سوئیچینگ برخوردار است. قسمت اپکس آن به شکل دایره مانند بوده و مانع آسیب به بافت نرم میشود. برخی ویژگیهای خاص در طراحی این فیکسچر به چشم میخورد. بارگذاری با کمترین مقاومت از جمله ویژگیهای این نوع فیکسچر است. بالا رفتن پایداری و ثبات اولیه و جایگذاری آسانتر به سبب طراحی ترکیبی این نوع فیکسچر میباشد. فیکسچرهای Portem دیو و فیکسچرهای FTN از انواع دیگر فیکسچرهای دیو هستند.