بررسی نکاتی در مورد روکش پی اف ام دندان
در ادامه این مطلب از سایت دکتر سید حمید رضویان بهترین دندانپزشک اصفهان نکاتی در مورد روکش پی اف ام دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.
روکش پی اف ام چیست؟
روکشهای پی اف ام روکشهایی هستند که از ترکیب فلز و چینی تشکیل شدهاند و امروزه در مطبهای دندانپزشکی زیبایی بسیار استفاده میشوند. در استفاده از این روکش دور تا دور دندان شما را بخش فلزی پوشش میدهد و پرسلن یا چینی روی آن ترکیبی از زیبایی و استحکام را فراهم میکند. این روکش استحکام برابری نسبت به روکش...
بیشتر
ماه : زمینه: فرمت تاریخ آرشیو ماهانه
معرفی انواع روکش دندان زیرکونیا
بررسی انواع روکش دندان زیرکونیا
در ادامه این مطلب از سایت دکتر سید حمید رضویان بهترین دندانپزشک اصفهان انواع روکش دندان زیرکونیا را مورد بررسی قرار می دهیم. روکشهای دندان زیرکونیا به دو نوع اصلی تقسیم میشوند:
روکش زیرکونیای عادی:
این نوع روکش از زیرکونیا سفید عادی ساخته شده و معمولاً در مواردی که نیاز به استحکام بیشتر و رنگ طبیعی دندانهاست، مورد استفاده قرار میگیرد.
روکش زیرکونیای شفاف:
این نوع روکش از زیرکونیا شفاف تر ساخته میشود و برخی از مزایای شفافیت و نفوذ نور بیشتر را داراست. این...
بیشتر
معرفی ایمپلنت دندان دیو
معرفی ایمپلنت دیو
ایمپلنت دیو بهعنوان یک ایمپلنت کرهای به سبب کیفیت بالا با محصولات مشابه اروپایی قابل مقایسه میباشد. این ایمپلنت که جزو پنج برند معتبر کره است با توجه به جنس خوبی که دارد از قیمت مناسبی نیز برخوردار است. در ادامه این مطلب از سایت دکتر سید حمید رضویان بهترین دندانپزشک اصفهان مراحل عصب کشی دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.
نمایندگی این برند در کشور ایران با خدمات پس از فروش برای متقاضیان موجود میباشد. برند دیو علاوه بر ساخت ایمپلنت، سایر محصولات دندانپزشکی را نیز تولید می...
بیشتر
مراحل عصب کشی دندان
بررسی مراحل عصب کشی دندان
این به تعیین میزان آسیب کمک می کند و تضمین می کند که درمان ریشه گزینه درمانی مناسب است. در ادامه این مطلب از سایت دکتر سید حمید رضویان بهترین دندانپزشک اصفهان مراحل عصب کشی دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.
حذف و برداشت پالپ
برای شروع فرآیند عصب کشی ابتدا از بی حسی موضعی برای جلوگیری از درد استفاده می شود. قبل از شروع درمان ریشه، یک سد لاستیکی کوچک بر روی دندان قرار می گیرد. این باعث ایزوله شدن دندان و خشک نگه داشتن آن در طول عمل می شود. سپس یک سوراخ کوچک در تاج دندا...
بیشتر
مراقبتهای پس از بروساژ دندان
مراقبتهای پس از بروساژ دندان
پس از بروساژ دندان، مراقبت خوب از دندان ها برای حفظ نتایج و ارتقای سلامت دهان و دندان بسیار مهم است.
در اینجا چند نکته برای مراقبت از دندان های خود پس از بروساژ دندان آورده شده است:
حداقل به مدت 30 دقیقه از خوردن یا آشامیدن خودداری کنید.
پس از بروساژ دندان، دندانهای شما ممکن است به دمای سرد یا گرم حساستر شوند. برای جلوگیری از ناراحتی، حداقل 30 دقیقه پس از عمل از خوردن یا آشامیدن خودداری کنید.
به طور مرتب مسواک بزنید و نخ دندان بکشید.
مسوا...
بیشتر
اصلی ترین مزایا و معایب استفاده از بروساژ دندان
اصلی ترین مزایا و معایب استفاده از بروساژ دندان
مزایای استفاده از بروساژ دندان
لکه های سطحی را از بین می برد
بروساژ دندان ابزاری موثر برای از بین بردن لکه های سطحی دندان های ناشی از قهوه، چای یا تنباکو است. ساینده ملایم مورد استفاده در خمیر پولیش که با بروساژ دندان استفاده می شود به از بین بردن این لکه ها کمک می کند.
جلا دادن به دندان ها
از بروساژ دندان می توان برای پولیش دندان ها نیز استفاده کرد که باعث می شود درخشان تر و سالم تر به نظر برسند. سطح دندان ها را صاف می کند...
بیشتر
انواع بروساژ دندان
انواع بروساژ دندان
بروساژ های دندانی انواع مختلفی دارند که هرکدام کاربرد مخصوص به خود را دارند.
بروساژ فنجانی
بروساژ فنجانی رایج ترین نوع بروساژ دندانی است. برای صیقل دادن سطح دندان و از بین بردن لکه های سطحی استفاده می شود. بروساژ فنجانی از مواد لاستیکی یا سیلیکونی نرم و انعطاف پذیر ساخته شده و در اندازه های مختلف موجود است.
بروساژ برس شکل
بروساژ برس شکل، نسخه کوچکتری از برساژ فنجانی شکل است. برای صیقل دادن سطوح کوچکتر دندان ها مانند دندان های جلو استفاده می شود و می تو...
بیشتر
فواید و مشکلات اوردنچر نسبت به پروتزهای دیگر
فواید و مشکلات اوردنچر نسبت به پروتزهای دیگر
فواید و مشکلات اوردنچر به تعداد دندانها و همچنین روش نصب آنها وابسته است.
قیمت اوردنچر ثابت که در داخل فک با استفاده از ایمپلنت ثابت میشود، بیشتر از انواع متحرک است. با این حال این پروتزها راحتتر هستند و به دلیل اینکه در داخل فک ثابت شدهاند سبب تحلیل استخوان فک نمیشوند. هرچه تعداد ایمپلنتهای لازم بیشتر باشد، هزینه پروتز نیز بیشتر خواهد شد.
پروتزهایی که در داخل فک ثابت نمیشوند قیمت کمتری دارند. اما ممکن است که در داخل دهان بلغزند و برای...
بیشتر
مراحل اوردنچر دندان چیست؟
مراحل اوردنچر دندان چیست؟
ایمپلنت اوردنچر
اگر بیمار نیاز به پروتزی داشته باشد که بهوسیله ایمپلنت ساپورت شود (ایمپلنت اوردنچر)، مراحل زیر برای ساخت و نصب اوردنچر لازم است.
1. مشاوره
دندانپزشک یک معاینه جامع انجام میدهد و سابقه پزشکی فرد را بررسی میکند. او عکسهای لازم و رادیوگرافی 3 بعدی(عکس cbct) را برای شما تجویز میکند تا با استفاده از آنها تصمیم درستی برای نوع پروتز مناسب بگیرد.
2. کاشت ایمپلنت
برای افرادی که نیاز به کاشت ایمپلنت دارند، دنداپزشک در طی یک جراحی سر پایی استخوان فک را ...
بیشتر
انواع اوردنچر بر پایه ایمپلنت چیست؟
انواع اوردنچر بر پایه ایمپلنت چیست؟
اوردنچر انواع مختفی دارد که بر اساس شرایط بیمار انتخاب میشود.
دندان مصنوعی کامل سنتی
برای چندین دهه، رایجترین راه ترمیم دندانهای از دست رفته، پروتز متحرک بود که نوعی اوردنچر محسوب میشود. بارزترین ویژگیهای این نوع اوردنچر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
این پروتزها معمولاً از اکریلیک، فلز و سایر مواد بادوام ساخته میشوند.
پایه پروتز کامل صورتی است بنابراین با لثههای طبیعی فرقی ندارد.
این پروتزها اگرچه هنوز هم برای برخی از افراد را...
بیشتر