مراقبت های بعد از ایمپلنت فوری
علت افزایش خطر عفونت در کاشت دندان فوری چیست؟
میزان موفقیت در ایمپلنتهای معمولی ۹۵٪ است. اما در روش کاشت فوری این عدد کمتر میشود. زیرا احتمال عفونت و به دنبال آن شکستن ایمپلنت و معایب ایمپلنت دندان افزایش پیدا میکند. اگر بهداشت دهان و دندان را رعایت نکنید یا دچار بیماری لثه باشید، این خطر بیشتر هم میشود.
اگر پس از کشیدن دندان، حفره بهشدت پوسیده یا عفونی باشد، نباید از روش کاشت فوری استفاده کرد. ممکن است تمام بافت عفونی برداشته نشده باشد و ایمپلنت روی آن قرار بگیرد. در این شرایط باید از ایمپلنت معمولی استفاده کرد تا زمان کافی برای بهبودی لثه وجود داشته باشد.
مراقبت های بعد از ایمپلنت فوری
بعد از انجام ایمپلنت باید برای کاهش عوارض و بهبودی سریعتر اقداماتی را انجام دهید. مهمترین اقدامات مراقبتی شامل موارد زیر میشود:
- تا زمان جایگذاری روکش دائم نباید غذاهای سفت بخورید.
- داروهای مسکن و آنتیبیوتیک را به طور مرتب مصرف کنید.
- اگر تورم دارید، کمپرس یخ میتواند گزینه خوبی باشد.
- دندانهای خود را به طور مرتب مسواک زده و از نخ دندان استفاده کنید.
صفحه اینستاگرام دکتر سید حمید رضویان بهترین دندانپزشک اصفهان
قیمت ایمپلنت فوری دندان
هزینههای جانبی نیز باعث افزایش قیمت میشوند. ایمپلنتهای فوری قیمت بیشتری دارند. قیمت نهایی به برند ایمپلنت استفاده شده بستگی دارد.
نتیجه گیری
ایمپلنت فوری یکی از روشهای کاشت دندان است که به دلیل انجام شدن مراحل کاشت در یک جلسه طرفداران زیادی دارد. البته برای انجام این روش ایمپلنت باید شرایط لازم را داشته باشید. اگر استخوان استحکام کافی نداشته باشد یا دچار بیماری لثه باشید، نمیتوانید از این روش استفاده کنید. افرادی که همه دندانهای خود را ازدستدادهاند، با روش کاشت دندان فوری میتوانند به لبخندی زیبا دست پیدا کنند.
از معایب این روش نسبت به ایمپلنت معمولی میتوان به افزایش احتمال شکستن ایمپلنت یا عفونت لثه اشاره کرد. به همین دلیل دندانپزشکان برای همه افراد آن را توصیه نمیکنند.
مطالعه بیشتر: