روش های مختلف جراحی لثه

بررسی روش های مختلف جراحی لثه

در این مقاله از سایت دکتر سید حمید رضویان متخصص دندانپزشک اصفهان روش های مختلف جراحی لثه را مورد بررسی قرار می دهیم. اگر دچار بیماری شدید لثه شده باشید و نیاز به جراحی لثه داشته باشید. ممکن است یک یا چند درمان زیر برای حل مشکل آن توصیه شود:

پیوند بافت نرم :

در جراحی پیوند لثه، تکه ای از بافت نرم از جای دیگری از دهان برداشته می شود. و به لثه پیوند میخ ورد تا بافتهای از دست رفته لثه را جبران کند و لثه پسروی کرده را بازسازی نماید. این عمل جراحی لثه برای زیبایی و یا درمان بیماری لثه صورت می گیرد تا نواحی اطراف ریشه دندان که نمایان شده است. را بپوشاند و زیبایی و سلامت دندانها را بهبود ببخشد.

جراحی کوچک کردن پاکت اطراف دندان (جراحی فلپ لثه) :

پاکت به فرو رفتگی بین دندان و لثه گفته می شود. در التهاب یا عفونت لثه این شیار عمیق تر شده و فضای مناسبی برای میکروبها فراهم می کند. در این عمل، جراح لثه را برش میزند و به بالا تا میزند تا باکتریها و آلودگی های زیر آن را تمیز کند. سپس بافت لثه به دور دندان بخیه می شود تا دوباره رشد کرده و دندان را احاطه کند.

کاربرد انواع روکش دندان | بهترین دندانپزشک اصفهان

جراحی بازسازی لثه :

در این نوع جراحی، برشی در لثه ایجاد می شود و بافت برش خورده کنار زده می شود. تا باکتریها و آلودگی ها برداشته شوند. سپس پیوند استخوان، غشا یا پروتئینهای تحریک کننده تولید بافت (و یا ترکیبی از هر سه) در این محل جایگذاری می شود تا بافت لثه را به بازسازی ترغیب کند.

جراحی افزایش طول تاج دندان :

در این عمل، بافتی که بیش از حد رشد کرده و روی دندانها را پوشانده و باعث شده است. لبخند لثه ای داشته باشید، برداشته می شود. به این ترتیب لثه کوتاه تر شده و دندانها بلندتر دیده می شوند. این درمان جراحی لثه، برای زیبایی لبخند انجام می شود.

البته در صورت بیماری های خفیف لثه مانند التهاب لثه نیاز به جراحی نیست و می توان با دارو و دهانشویه های طبیعی آن را برطرف کرد.

 


مطالب پیشنهادی :

کاربرد انواع ایمپلنت دیجیتال دندان

آشنایی با لمینت خیلی نازک دندان

عوارض مکیدن پستانک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *